Tratamente

Cavitatie

Cavitația – liposucție virtuală – este cel mai eficient procedeu de înlăturare a zonelor adipoase și a celulitei, fiind o alternativă nechirurgicală de remodelare corporală prin eliminarea grăsimilor localizate. Este o terapie non-invazivă și nedureroasă.

Criolipoliză

Utilizarea criolipolizei in tratamentele de remodelare corporala aduce o abordare total diferita fata de alte metode minime sau non-invazive. Criolipoliza actioneaza asupra tesutului adipos pentru a “ingheta” si elimina depozitele de grasime.

Drenaj limfatic manual

Masajul de drenaj limfatic folosește mișcări de întindere lentă, ușoară, ritmică, pentru a activa sistemul limfatic (vase și noduri limfatice) si totodata stimulează deschiderea vaselor limfatice, fluidul interstițial și limfa care curge prin ele.

Electrostimulare

Electrostimularea, una dintre cele mai eficiente proceduri de slabit!!! STIMULAREA MUSCULARĂ ELECTROMAGNETICĂ este cea mai noua tehnologie de stimulare neuromusculara care revolutioneaza tratamentele corporale destinate slabirii si tonifierii musculaturii.

Lipolaser

LIPOLASERUL- reprezinta o terapie non-invaziva de remodelare corporala, de slabire, nedureroasa, considerata foarte sigură și cu rezultate imediate! Wste o metodă revoluționară de a scapa de grasime si celulită. Reduce volumul încă de la prima ședință!

Masaj

Masajul este una dintre cele mai plăcute și mai naturale metode de restabilire a echilibrului și a armoniei corpului din punct de vedere fizic și mental, fiind, de asemenea, si o modalitate eficientă de a trata diferite boli și tulburări organice.

Presoterapie Lymphastim

PRESODRENAJUL – masajul sub presiune, este una dintre cele mai eficiente metode de tratare a edemului, adică a membrelor umflate.
Cu ajutorul presodrenajului ajutam corpul să elimine mai ușor grăsimea, apa în exces și celulita.

Radiofrecvență

Radiofrecventa corporala reprezinta un tratament non-invaziv si o tehnologie inovatoare din domeniul esteticii, folosita in lupta contra celulitei si a vergeturilor. Aceasta are scopul de a reduce celulele adipoase de la nivelul pielii fiind un tratament alternativ la operatiile estetice.

Împachetări tunel infraroșu

Una dintre metodele care ajuta corpul sa proceseze surplusul adipos asa cum trebuie este utilizarea luminii infrarosii utilizand impachetarile prin tunel infrarosu No Cellulite.

Ultrasunete

Ultrasunetele reprezinta o metoda non-invaziva de reducere a stratului adipos, efectul obtinut prin tratarea tintita a zonelor specifice ale corpului fiind esentiala in orice schema de remodelare corporala.

Vanquish me

Radiofrecvența multipolară folosită în Vanquish Me este special reglată pentru a ținti și a dizolva celulele de grăsime din zona abdomenului și a coapselor. Aceasta este o procedură non-invazivă, care nu implică durere și care nu are efecte nocive asupra pielii tale.

Stimulare electromagnetica musculara

Tehnologia de stimulare electromagnetica a muschilor functioneaza foarte asemanator cu rutina
dvs. de antrenament de forta..

Tratamente faciale

Descopera solutia suprema pentru ingrijirea pielii – AQUADERM – tratamentul facial avansat care foloseste nu una, nu doua ci 7 tehnologii de ultima generatie:

Preturi / promotii

Consulta lista de tarife si fi la curent cu ofertele noastre:

Bine ai venit!

Fysiogand, centrul de remodelare corporala!