tratamente

masaj

Masajul este una dintre cele mai plăcute și mai naturale metode de restabilire a echilibrului și a armoniei corpului din punct de vedere fizic și mental, fiind, de asemenea, si o modalitate eficientă de a trata diferite boli și tulburări organice.

Masajul consta in manipularea straturilor superficiale și profunde ale mușchilor și țesutului conjunctiv utilizând diferite tehnici, pentru a spori funcțiile organelor, a ajuta la procesul de vindecare, a scădea activitatea reflexului muscular, a inhiba excitabilitatea neuronilor motori, a promova relaxarea și bunăstarea organismului.

Masajul preventiv ajută la menținerea funcționării normale a corpului, la îmbunătățirea sănătății și la menținerea contururilor frumoase și atrăgătoare ale corpului. De asemenea, întârzie procesele de îmbătrânire.

MASAJUL ANTICELULITIC
Masajul anticelulitic pentru pierderea in greutate este o forma unica si personalizata de masaj care foloseste proceduri speciale pentru a disloca grasimea/celulita. Astfel de tehnici sunt utilizate numai în modalitățile de masaj anticelulitic cu pierdere în greutate și accelerează efectiv procesul de tonifiere, în timp ce întareste pielea și îmbunătățeste starea de sănătate generală.
Acest tratament natural, neinvaziv, detoxifică corpul și elimină fluidele in exces. Rezultatele remodelarii corporale se bazează pe tratamente efectuate cu consecventa, cum ar fi exercițiile la sala de sport, astfel încât remodelarea corporala prin masaj anticelulutic se face în programe de 8-12 săptămâni, în funcție de programul și dorințele subiectului.
Printre beneficiile masajului anticelulitic regasim:

 • Îndepărtarea și curatarea țesutului adipos si/sau a celulitei
 • Îmbunătățirea circulației pielii și cresterea elasticitatii acesteia
 • Îmbunătățirea tonusului muscular și a flexibilitatii lui
 • Curățarea corpului de toxine și stimularea imunitatii
 • Reducerea simptomelor alergiei, a afectarii sinusurilor, reducerea edemelor/pungilor, reducerea ridurilor
 • Ajută la tratarea simptomelor sindromului premenstrual
 • Tonificarea si ridicarea sânilor.
MASAJUL DE RELAXARE
Supraincarcarea de la locul de munca, ritmul rapid al vieții și stresul sunt printre cele mai frecvente cauze care duc la epuizare mentală și fizică. Masajul de relaxare este recomandat pentru toți cei care suferă de stres sau simt lipsa emoțiilor pozitive.
Aplicand această terapie kinetoterapeutul FYSIOGAND vă va ajuta să vă recuperați după o zi grea, să reduceți oboseala, să uitați de rutină și să vă îmbunătățiți gândirea pozitivă si conditia fizica. Masajul relaxant reduce tensiunea musculară, restabilește forța fizică și oferă o stare de relaxare a intregului corp.
Masajul relaxant are un efect pozitiv asupra bunăstării generale a organismului:

 • Eliberează tensiunea din mușchii corpului;
 • Contribuie la reducerea stresului și a oboselii;
 • Ajută la adormirea mai ușoară și la un somn mai linistitor;
 • Îmbunătățește circulația sângelui și metabolismul;
 • Crește capacitatea de lucru si randamentul muncii;
 • Reduce iritabilitatea și îmbunătățește dispoziția.
MASAJUL TERAPEUTIC
Masajul terapeutic constă in manipularea structurilor țesuturilor moi ale corpului pentru a preveni și pentru a atenua durerea, disconfortul, spasmele musculare și stresul; promovand in acelasi timp sănătatea fizica si psihica.
Pentru cei care au diverse dureri neuromusculare kinetoterapeutii Fysiogand asigura scheme de masaj personalizate, bazate pe o experienta diversa si extinsa.
Echipa Fysiogand intelege ca fiecare pacient este diferit, ca suferintele pot fi de diferite cauze si intensitati, de aceea specialistii nostri in masaj terapeutic cauta sa identifice si sa trateze corect cauzele durerii pentru a vă oferi cele mai bune rezultate.
Terapia prin masaj pe care noi o propunem aduce beneficii spectaculoase pacienților cu:

 • Tulburări ale sistemului cardiovascular;
 • Tulburări ale sistemului respirator (bronșită, pneumonie cronică);
 • Tulburări și traume ale sistemului osos (modificari de curbură ale coloanei vertebrale, deformări posturale, picior plat, fracturi osoase, vânătăi, entorse ligamentare, artrită, osteocondroză);
 • Tulburări și traume ale sistemului nervos central (accident vascular cerebral și diferite forme de paralizie asociate);
 • Tulburări și traume ale sistemului nervos periferic (radiculită, nevralgie, plexită, boala Parkinson);
 • Tulburări cronice ale sistemului digestiv;
 • Celulita – masajul asigura prevenirea si tratamentul acesteia.
 • Masajul regulat ajută la menținerea funcțiilor normale ale corpului, îmbunătățește sănătatea și întârzie procesele de îmbătrânire.
  În funcție de nevoile personale, se poate efectua un masaj corporal complet sau pot fi masate anumite părți ale corpului (spate, umeri, picioare, brațe).
MASAJUL SUEDEZ
Masajul suedez este tehnica de masaj individualizat care vizează relaxarea tensiunii musculare și îmbunătățirea circulației limfatice și a sângelui prin presiune ușoară aplicată grupurilor musculare ale corpului. Masajul suedez este metoda de masaj recomandată în timpul sarcinii, deoarece se adresează deferitelor episoade de disconfort asociate modificarilor scheletice și circulatorii cauzate de schimbările hormonale.

Studiile efectuate în ultimii 10 ani au arătat că nivelurile hormonale asociate relaxării și stresului sunt modificate semnificativ atunci când terapia cu masaj este introdusă în îngrijirea prenatală a femeilor. Astfel se obtine reglarea dispoziției și îmbunătățirea sănătății cardiovasculare a gravidei.

Aceste modificări ale nivelelor hormonale determina, de asemenea, mai puține complicații în timpul nașterii și mai puține cazuri de probleme ale nou-născutilor – cum ar fi greutatea scăzută la nastere. Dovezile arată că există beneficii pentru sănătatea maternă și a nou-născutului atunci când masajul suedez este încorporat în protocolul de îngrijire prenatală.

Edemul sau umflarea articulațiilor în timpul sarcinii este adesea cauzată de afectari ale circulației și de creșterea presiunii asupra vaselor de sânge mari de către uterul marit.

Masajul ajută la stimularea țesuturilor moi pentru a reduce colectarea de fluide. Acest lucru îmbunătățește, de asemenea, eliminarea resturilor de țesut transportate de sistemul limfatic al organismului.

MASAJUL FACIAL
Un bun masaj facial poate transforma starea pielii tale, fiind o tehnică veche care a trecut cu brio testul timpului. Experții in îngrijirea pielii din toată lumea îndeamnă oamenii să includă tehnicile de masaj facial în rutina lor zilnica de frumusețe. Acest masaj poate ajuta pielea să rămână sănătoasă și să arate stralucitor.
Beneficiile masajului facial, care au facut ca această tehnică de frumusețe să câștige popularitate în toată lumea sunt:
a) Promovează circulația sângelui în piele.
Masajul facial efectuat de un profesionist poate stimula circulația sângelui în piele și poate imbunatati starea de sănătatea generală. O circulație mai bună a sângelui poate hrăni și întineri eficient celulele cutanate conferind pielii un aspect fresh si delicat.

b) Întârzie aparitia semnelor de îmbătrânire.
Acesta este un alt avantaj remarcabil al masajului facial. El întârzie semnele de îmbătrânire, cum ar fi liniile fine și ridurile care apar in timp în jurul ochilor și in zona gurii.

c) Crește producția de colagen si astfel se îmbunătățește elasticitatea pielii.
d) Combaterea pungilor de sub ochi și a cercurilor negre.
Pungile de sub ochi si cearcanele întunecate sunt adesea rezultatul reținerii apei în piele. Și, când vine vorba de combaterea retenției de apă, există foarte puține metode care sunt la fel de eficiente ca un masaj. Un masaj facial adecvat poate preveni retenția de lichide în zona ochilor și vă va ajuta să scăpați de pungile de sub ochi inestetice și de cearcanele întunecate.

PRETURI MASAJ
R
Masaj facial 30 minute – 150 lei
R
Masaj capilar 30 minute – 150 lei
R
Masaj relaxare 30 minute – 150 lei
R
Masaj terapeutic 30 minute – 150 lei
R
Masaj anticelulitic 30 minute – 150 lei
R
Masaj tonifiant (sportiv) 30 minute – 150 lei
PRETURI MASAJ
R
Masaj gravida 30 minute – 150 lei
R
Reflexoterapie 30 minute – 150 lei
R
Drenaj limfatic (manual) – postoperatoriu 30 minute – 200 lei
R
Drenaj limfatic (manual) – postoperatoriu 50 minute – 300 lei
R
Masaj relaxare 50 minute – 200 lei
PRETURI MASAJ
R
Masaj terapeutic 50 minute – 200 lei
R
Masaj anticelulitic 50 minute – 200 lei
R
Masaj tonifiant (sportiv) 50 minute – 200 lei
R
Masaj gravida 50 minute – 200 lei
R
Masaj suedez 50 minute – 200 lei

Disclaimer: *Rezultatele nu sunt garantate. Acestea pot varia in functie de persoana.