tratamente

IMPACHETARI TUNEL INFRAROSU

Pierderea surplusului ponderal si a depozitelor adipoase nedorite a devenit in ultimii ani un tel comun pentru foarte multe persoane. Pentru unii aceste deziderate se pot obtine relativ usor – prin dieta personalizata si un plan de exercitii fizice. Pentru alte persoane lucrurile nu sunt la fel de simple. De multe ori exista probleme fiziologice sau medicale care impiedica metabolismul sa functioneze la un nivel adecvat; de exemplu stress-ul este un factor care s-a demonstrat ca afecteaza negativ rata metabolismului.

Pentru acesti pacienti planul de exercitii si dieta nu aduc decat un sir frustrant si nesfarsit de eforturi si neimpliniri; de multe ori ei ajung sa se autoblameze pentru faptul ca nu obtin rezultatele dorite.

Din fericire evolutia tehnologica din ultimii ani a reusit sa gaseasca sau sa adapteze modele terapeutice cu efecte spectaculoase in remodelarea corporala.

Una dintre metodele care ajuta corpul sa proceseze surplusul adipos asa cum trebuie este utilizarea luminii infrarosii utilizand impachetarile prin tunel infrarosu No Cellulite. Aceasta procedura a fost cercetata si testata cu succes in ultimele decade pentru o serie de probleme de sanatate, iar acum s-a impus ca o metoda naturala, sigura si non-invaziva de a obtine un profil corporal mai suplu si mai sanatos.

Cat de eficienta este terapia de remodelare corporala cu impachetari prin tunel infrarosu No Cellulite?
Studiul publicat in 2013 de Lasers in Surgery Medicine a aratat ca tratamentul cu infrarosii determina o reducere medie cu 7.6 cm a circumferintei corpului; separat fiecare dintre zonele tratate (solduri, coapse sau talie) a inregistrat reduceri ale circumferintei. Tratamentul a fost bine tolerat de catre subiecti, neinregistrandu-se efecte adverse serioase.

Un alt studiu, publicat in 2011 in Journal of Obesity Surgery, a urmarit efectele luminii infrarosii utilizata timp de 4 saptamani pentru remodelarea corporala. La finalul studiului participantii au obtinut, de asemenea, o reducere semnificativa a circumferintei taliei.

Exista, de asemenea, o serie de date in literatura sau pe forum-urile medicale care arata ca eficacitatea procedurilor de impachetari la tunel infrarosu No Cellulite este crescuta atunci cand se aplica in asociere cu alte tratamente: masaj, ultrasunete, criolipoliza sau radiofrecventa.

DE CE RECOMANDAM UTILIZAREA IMPACHETARILOR PRIN TUNEL INFRAROSU NO CELLULITE?
Dincolo de problemele medicale pe care le poate cauza excesul ponderal, unul dintre factorii motivatori cei mai importanti pentru persoanele care doresc sa piarda in greutate este dat de modul in care se vad in oglinda dupa un anumit tratament; mai putin de valorile aratate de scala cantarului. Conceptul de remodelare corporala inglobeaza diferite tipuri de proceduri si tratamente.

Din nefericire o parte dintre aceste terapii fie nu aduc efectele dorite, fie produc efecte adverse nedorite.

Terapia prin impachetari tunel infrarosu No Cellulite s-a dovedit ca este extrem de eficienta pentru obtinerea de imbunatatiri vizibile ale modului in care se modifica aspectul corporal.

Utilizata cu succes de mari vedete hollywoodiene, metoda impachetarilor prin tunel infrarosu No Cellulite actioneaza ca un instrument de slabire a intregului corp, crescand tonusul si sanatatea persoanei tratate.
Ce veti obtine utilizand aceasta metoda:

 • Rezultate vizibile chiar dupa prima sedinta la nivelul taliei, soldurilor, pieptului, feselor si membrelor;
 • Efectele pozitive se vor mentine pentru o perioada indelungata;
 • Tonus muscular extrem de sanatos;
 • Modificari importnte ale siluetei;
 • Tratamentul actioneaza prin incalzirea corpului si imbunatatirea circulatiei sanguine;
 • Eliminarea toxinelor din organism;
 • Dislocarea tesuturilor adipoase care nu raspund la metodele uzuale;
 • O modalitate aditionala excelenta de crestere a eficacitatii masajului, regimului alimentar sau a exercitiilor fizice;
 • Imbunatatirea eficacitatii drenajului limfatic, element important in tratamentele anti-celulita.

Pe parcursul sesiunii de tratament cu impachetari prin tunel infrarosu No Cellulite persoana tratata va sta intinsa in conditii de maxima relaxare in timp ce organismul va face o activitate similara unei alergari de 5 km, senzatia dupa incheierea sesiunii fiind una de incredere, usurare si energizare.

DE CE ESTE ATAT DE EFICIENT TRATAMENTUL CU IMPACHETARI PRIN TUNEL INFRAROSU?

Gasim in literatura si in practica moderna o serie de studii si informatii care arata ca impachetarile prin tunelul infrarosu No Cellulite sunt o modalitate comoda si necostisitoare de implementare a efectelor benefice aduse de lumina infrarosie in schemele de remodelare corporala. De aceea Fysiogand va ofera acum posibilitatea efectuarii de sedinte de impachetare prin tunel infrarosu No Cellulite la un pret
accesibil.
Conform studiilor clinice si experientei din ultimii ani, caldura generata de lumina infrarosie penetreaza rapid si nedureros in corp pana la 3-4 cm, incalzindu-l de la interior spre exterior. Prin incalzire celulele adipoase se vor mari, deschizandu-se temporar pentru a elimina grasimile si toxinele – proces cunoscut sub numele de lipoliza.
Dupa golire celulele adipoase se vor strange, generand subtierea anumitor zone ale corpului: talie, abdomen, solduri, fese, piept, coapse sau brate. Acest proces, combinat cu terapia prin presiune (obtinuta prin impachetari) va permite trecerea grasimilor lichefiate in sistemul limfatic si apoi inspre ficat unde vor fi metabolizate si, apoi, eliminate prin tranzitul intestinal, transpiratie, urina si alte forme de detoxifiere.

Diametrul taliei se poate reduce cu pana la 10 cm printr-o serie de 3 tratamente, 3-6 cm fiind pierduti inca de la primele 1-2 sedinte de impachetari prin tunel infrarosu No Cellulite. Extrem de important este faptul ca toti centimetrii pierduti inseamna de fapt reducere de tesut adipos, lucru usor de evidentiat prin masuratorile compozitiei corporale.

Persoanele care efectueaza sedinte de impachetare la tunel infrarosu No Cellulite au remarcat ca disconfortul resimtit la nivelul pielii este minimal, spre deosebire de termocuverta, fapt ce duce la o crestere marcata a aderentei la tratament si la o eficacitate crescuta.

Ce contraindicatii exista pentru impachetarile prin tunel cu infrarosu?

Urmatoarele stari sau afectiuni contraindica efectuarea sedintelor prin tunel cu infrarosu:

 • graviditate si alaptare;
 • diabet;
 • epilepsie;
 • osteoporoza;
 • cancer;
 • boli cutanate;
 • afectiuni hepatice;
 • insuficienta cardiaca;
 • hipertensiune arteriala;
 • tulburari senzoriale;
 • prezenta de corpi straini in zona tratata.
Ce veti obtine utilizand aceasta metoda:
R
Rezultate vizibile chiar dupa prima sedinta la nivelul taliei, soldurilor, pieptului, feselor si membrelor;
R
Efectele pozitive se vor mentine pentru o perioada indelungata;
R
Modificari importante ale siluetei;
R
Tratamentul actioneaza prin incalzirea corpului si imbunatatirea circulatiei sanguine;
R
Eliminarea toxinelor din organism;
R
Dislocarea tesuturilor adipoase care nu raspund la metodele uzuale;
R
O modalitate aditionala excelenta de crestere a eficacitatii masajului, regimului alimentar sau a exercitiilor fizice;
R
Imbunatatirea eficacitatii drenajului limfatic, element important in tratamentele anti-celulita.
Pe parcursul sesiunii de tratament cu impachetari prin tunel infrarosu No Cellulite persoana tratata va sta intinsa in conditii de maxima relaxare in timp ce organismul va face o activitate similara unei alergari de 5 km, senzatia dupa incheierea sesiunii fiind una de incredere, usurare si energizare.
PRETURI IMPACHETARI TUNEL INFRAROSU NO CELULLITE:
R
Impachetari tunel cu infrarosu 40 minute – 120 lei;
R
Impachetari tunel cu infrarosu 60 minute – 160 lei;
OFERTA SPECIALĂ:
R
Pachet 4+1 gratuit (40 minute) – 480 lei
R
Pachet 4+1 gratuit (60 minute) – 640 lei

Disclaimer: *Rezultatele nu sunt garantate. Acestea pot varia in functie de persoana.