tratamente

ELECTROSTIMULARE

Electrostimularea, cunoscută și sub denumirea de gimnastică pasivă, reprezinta o modalitate excelentă pentru a restructura, a contracta și a da elasticitate mușchilor prin stimulare musculară electrică (contracții izometrice). Eficacitatea speciala a acestei proceduri este asigurata de efectul simultan la nivel sistemului muscular, circulator, limfatic și nervos, urmând un flux de acțiuni ce variaza de la țesuturile interne la cele externe ale corpului.

Lucrand la nivelul muschilor, electrostimularea induce o forma speciala de antrenament izometric care creste metabolismul, creste consumul de energie, arde calorii, corecteaza si creste tonusul muscular. De asemenea, promovează mobilizarea depozitelor de grăsime și consumă o parte din grăsimile stocate, cauzând pierderi de centimetri.

La nivelul sistemului circulator crește absorbția și mobilizarea fluidelor acumulate, crescând funcția drenajului limfatic și acționând direct asupra celulitei și edemelor. Această procedură nu are efecte secundare nedorite.

Programele de electrostimulare sunt multifazice. Asta inseamna ca ele incep cu o faza de incalzire si pregatire pentru stimulare, urmata de faza de lucru efectiv si o de perioada de relaxare musculara si racire.

Fysiogand utilizeaza un set de aparate de electrostimulare ultra-moderne, care garanteaza rezultate vizibile la preturi extrem de atractive. Pentru a obtine cele mai bune rezultate si pentru optimizarea cheltuielilor va recomandam sa luati in calcul achizitionarea unuia dintre pachetele noastre de proceduri care includ si electrostimulare.

Ce este electrostimularea?
R
Electrostimularea este o modalitae excelentă pentru a obtine tonifierea musculară si pentru a pierde în greutate, fiind o alternativă puternică, sigură și nedureroasă la intervențiile chirurgicale sau la medicamentele pentru slabit (medicamente ce prezinta frecvent efecte adverse si interactiuni).
R
Electrostimularea distruge grăsimile, întărește, tonifiaza și conturează abdomenul, picioarele, brațele, soldurile, spatele si coapsele. O sesiune de 60 de minute poate contribui la arderea a sute de calorii.
R
In ansamblul sau electrostimularea accelerează reparația fibrelor musculare și elimină acidul lactic, reducând astfel semnificativ durerea musculară.
R
Electrostimularea este o procedura foarte sigura, nefiind deloc dureroasă sau invazivă.
CUM SE DERULEAZA O SESIUNE DE ELECTROSTIMULARE?
R
Intr-o sesiune de electrostimulare va puteti relaxa în timp ce electrozii aparatului functioneaza pentru a trata zonele cu probleme. Puteți să citiți, să utilizati telefonul sau pur si simplu să vă relaxați.
Cum functioneaza?
R
Electrozii – plasați pe corpul Dvs. – vor transmite tipuri de unde controlate de aparat, stimulând grupurile musculare selectate. In acest mod se creeaza o nevoie crescuta de energie la nivelul mușchilor, astfel încât grăsimile din jur vor fi arse si eliminate. De asemenea, electrostimularea actioneaza asupra celulelor grase generand eliberarea de toxine și reducerea celulitei.

Studiile si parerile specialistilor arata ca, prin aceste efecte sinergice, electrostimularea este extrem de eficienta in procesul de remodelare corporala atat in monoterapie cat si in combinatie cu alte proceduri.

CE POATE FACE ELECTROSTIMULAREA PENTRU TINE?

Electrostimularea activeaza mușchii profunzi și superficiali pentru a sculpta non-chirurgical corpul. Stimulează, de asemenea, drenajul limfatic și acest lucru ajută la reducerea excesului de fluide, eliminarea edemelor și a toxinelor.

Utilizarea sa este sigură în orice zonă a corpului în care se acumulează grăsimi sau unde pielea își pierde elasticitatea (cum ar fi sânii, brațele, fesele, abdomenul, coapsele, talia), astfel încât contribuie la eliminarea grăsimii, pierdere in greutate, reducerea celulitei și a circumferintei regiunii tratate.
Tehnica de livrare a acestei metode de slăbire a fost perfecționată constant de-a lungul anilor, ajungand sa ofere un nivel maxim de beneficii fara contraindicatii majore.
Se recomandă să faceți cel puțin 2 sesiuni pe săptămână timp de 4-6 săptămâni, dar, dacă aveți nevoie de rezultate rapide (de exemplu pentru o nuntă, imediat după nașterea unui copil sau pentru orice ocazie specială), puteți urma până la 5 tratamente pe săptămână.

Beneficiile constatate în peste 60 de ani de experienta sunt majore:

  • creșterea energiei intregului organism;
  • circulație imbunatatită;
  • somn mai liniștit;
  • pierdere in greutate.

Se poate folosi electrostimularea bio-electrică pentru a tonifia mușchii, a combate durerea corporală localizata și pentru a promova rezistența organismului.
În plus electrostimularea vă poate aduce o pierdere durabilă in centimetri, o creștere a masei musculare, o mai bună postura și un tonus imbunatatit.
Se mai poate utiliza pentru a dezvolta mușchii într-un mod mult mai sigur și mai eficient decât un antrenament tradițional.
Dacă sunteți în căutarea unei soluții cu numeroase beneficii pe termen lung puteți conta pe dispozitivele de remodelare a corpului prin electrostimulare utilizate de Fysiogand.
Astfel de dispozitive sunt recomandate de terapeuti, sportivi si antrenori de fitness din întreaga lume datorită impactului lor puternic și rezultatelor impresionante.

BENEFICII ELECTROSTIMULARE
REMODELARE CORPORALA: stimularea tonusului și întărirea zonei musculare țintă;

TRANSPORT LIMFATIC: Creșterea circulației sanguine și mișcarea puternică a mușchilor imbunatateste drenajul limfatic și detoxifierea, accelerând astfel recuperarea musculară;

REDUCEREA STRESULUI si REGLAREA HORMONALA: Singura tehnologie brevetata care reduce stiintific stresul cronic, echilibrand in acelasi timp nivelurile hormonale pentru rezultate pe termen lung;

REJUVENAREA PIELII: Îmbunătățește și accelerează reparația celulară. Crește nivelul de ATP și colagen și reduce țesutul cicatricial;

REFACEREA MASEI MUSCULARE SLABITE, avand ca rezultat tonifierea, întărirea muschilor și reducerea celulitei în jurul coastelor, coapsei, feselor și brațelor.
Sedintele de electrostimulare combinate cu un plan de dieta si cu o sesiune de detoxifiere, aduc rezultate rapide si de lunga durata pentru:

  • Reconstructia fibrelor musculare;
  • Pierdere in centimetri;
  • Corp tonifiat;
  • Pierdere în greutate;
  • Creșterea ratei metabolice.

Ca și alte tratamente pentru remodelare corporala si sănătate, electrostimularea propusa de Fysiogand are loc într-un mediu confortabil și liniștit, în timp ce vă relaxați pe o masă de masaj. Înainte de prima sesiune, veti trece printr-o evaluare extinsă, care include cântărire, măsurare și analiza grăsimii corporale pentru a vă urmări progresul.
O singură sedinta durează de la 30 la 60 de minute. Pentru a obține rezultatele dorite, se recomanda două sau trei sesiuni pe săptămână timp de până la șase săptămâni.
Efectul electrostimularii poate fi potențat combinându-l cu alte terapii, eficacitatea sa devine vizibila după primele sesiuni de tratament și se va îmbunătăți progresiv.

Pachete sedinte de electrostimulare la pret avantajos:
R
Electrostimulare 40 min. – 100 lei
R
Electrostimulare 60 min. – 120 lei
OFERTA SPECIALĂ:
R
PACHET 4+1 GRATUIT (40 minute) – 400 lei
R
PACHET 4+1 GRATUIT (60 minute) – 480 lei

Disclaimer: *Rezultatele nu sunt garantate. Acestea pot varia in functie de persoana.