Fysiogand

Despre noi

Bine ați venit la Fysiogand!

Este binecunoscut faptul că pacienții doresc rezultate rapide și vizibile, care să se mențină în timp, dar fără dificultățile implicate de o intervenție chirugicală.

De aceea am lansat Fysiogand, un centru care propune servicii integrate de masaj, remodelare și întretinere corporală într-un spațiu modern, adaptat ultimelor tendințe și reglementări, adunând la un loc o echipă cu experiență în domeniul serviciilor de sănătate și înfrumusețare.

Oferta noastră de servicii se bazează atât pe tehnologii de ultimă generație (criolipoliză, stimulare electromagnetică musculară sau tratamentul non-invaziv non-contact Vanquish Maximum Energy) cât și pe metodele consacrate care și-au probat eficiența de-a lungul anilor (radiofrecvența, cavitație, ultrasunete, lipolaser sau tunel infraroșu). 

Relaxare
Reechilibrare
Rejuvenare
Rasfat

De ce fysiogand?

Studii recente ale American Society for Dermatologic Surgery (ASDS) au arătat că până la 88% dintre persoane sunt preocupate de prezența excesului ponderal la nivelul uneia sau mai multor regiuni ale corpului. Aceleași cercetări clinice au evidențiat preferința pacienților pentru tratamentele neinvazive care pot rezolva problemele de estetică corporală.

De aceea înțelegem că oricine poate fi sănătos, frumos și fericit fără a apela la metode chirurgicale și ne propunem să oferim o experiență diferită clienților noștri, experiență care să imbine relaxarea cu eficiența și versatilitatea metodelor de remodelare și întretinere corporală și facială.

Fysiogand este locul unde oricine se va simți special!

Puteti obține informații suplimentare sau puteți face o programare la:

Andreea

Terapeut remodelare corporala

Gabriela

Kinetoterapeut

Bine ai venit!

Fysiogand, centrul de remodelare corporala!